greenforce belgium

Wij bieden totaal HVAC-oplossingen aan om u een optimale wooncomfort te voorzien. Dit houdt in verwarmen, ventilatie en koeling door gebruik te maken van de energie van de natuurEnergiezuinige systemen die optimaal werken vanwege een goeie sturing zijn vancruciaal belang. Daarom dat wij u helpen van A-Z met u keuzes van producten en installatie.De missie van Greenforce is om bestaande en nieuwe woningen helpen onafhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.

Greenforce maakt je onafhankelijk van fossiele brandstoffen en gebruikt de kracht van de natuur om uw wooncomfort te garanderen.

greenforce belgium

INOVATE OR DIE

Innovate or die… Dat is het motto van Jan Kriekels, CEO van JAGA. Eind vorige eeuw richtte hij G-force op samen met Frank Hahn, om de vinger aan de pols te houden in de autoindustrie. Na jaren van innovatieve ontwikkelingen, waarbij ondermeer een elektrische wagen op zonne-energie van Kaapstad naar Kopenhagen reed, groeide echter het besef dat de Aarde in een rampzalige toestand beland is. De gehele bevolking moet het roer omgooien en ZELF zijn of haar verantwoordelijkheid nemen.

G-force was, door de link met de autoindustrie, te vervuilend. Anno 2011 werd het roer omgegooid en schoon schip gemaakt. Het gedachtegoed werd uitgezuiverd. De mensheid moet onafhankelijk worden van fossiele brandstoffen, te beginnen met de woning, de ‘primaire beschutting’ van de mens. GREENFORCE is geboren met als doel: de opwaardering van het huidige woningstelsel voor het te laat is…